Categorieën
Het geheime project

Een nieuw project

Ik weet het nu al een tijdje, maar het is nog geheim. Hoe lastig is het om niet met de hele wereld te delen wat voor fantastisch leuk project je mag gaan uitvoeren? Daarom ga ik af en toe een tipje van de sluier voor je lichten.

Vandaag vertel ik je voor het eerst over mijn nieuwe, geheime project. Het is iets dat ik nog niet eerder heb gedaan, dus denk ik dat ik het wel kan. Van wie was die uitspraak ook alweer? Was het Pipi Langkous? Dat zegt iedereen altijd, maar dat is dus helemaal niet zo! Dat de uitspraak van Pipi is dan, hè! Niet dat ik iets wat ik nog nooit gedaan heb ook niet zou kunnen…

Van wie de uitspraak dan wel is? Dat is niet bekend. Mocht de auteur ooit in beeld komen dan zal ik dat zeker met je delen.

Goed, het geheime project. Het Geheime Project. HGP. Wellicht is het je wel bekend dat ik als onafhankelijke blogger boeken lees en recenseer. Ik lees dan ook een hoop – vind ik zelf – en kom nog wel eens boeken tegen waarvan ik hoop dat ze ook beschikbaar zouden zijn voor de Nederlandse markt.

Oeps, misschien was dit al wel de halve sluier in plaats van alleen een tipje. Ik zeg nog niet wat ik precies ga doen. Wel kan ik je alvast vertellen dat ik alle voorbereidingen ondertussen getroffen heb om in oktober te kunnen starten. Goede laptop? Check! Rustige werkplek? Check! Thee en chocola? Ben ik toch nog niet helemaal klaar… Die voorraad overleeft het nooit tot oktober!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *