Categorie├źn
Het geheime project

Weekend, tijd om te werken

De werkweek zit erop. Weekend! De meeste mensen zakken dan onderuit. Ik ook vaak genoeg, maar dit weekend niet. In het weekend heb ik namelijk eindelijk eens tijd om eens rustig te gaan werken…

Vorige keer vertelde ik jullie al over mijn geheime project. Of nou ja, ik liet een klein beetje doorschemeren wat ik ging doen, want tot een grote openbaring kan het ook nu nog niet komen. Maar dit weekend ben ik weer hard aan de slag ermee!

Gisteren was ik met fotograaf Gert van der Ende op pad. We mochten foto’s maken in de prachtige nieuwe bibliotheek aan het Neude in Utrecht. Deze is gevestigd in het oude postkantoor en mooi dat ‘ie is geworden! Voor mij dus een hele eer dat ik er foto’s heb mogen maken voor mijn website.

De rest van het weekend werk ik in afzondering. Ik wil meters maken. Even geen afleiding. Niet herinnert worden aan de bouwput in de achtertuin, even geen om eten bedelende katten, en al helemaal even geen huishoudelijke taken! Dus vertrok ik naar Apeldoorn waar een kantoor aan mij beschikbaar werd gesteld. Bed & Breakfast erbij geboekt. Mooi hoor, kijk maar eens naar B&B Beekpark.

En dus zit ik hier nu. Met een halfje brood, een pakje kaas en een klein flesje optimel. Even lunchen en dan weer hard aan het werk. O, en vergeet niet de zak kruidnoten, want soms als je na zit te denken, zoekend naar een bepaald woord, helpt het om ergens op te kunnen knagen! Moet kunnen toch, in oktober?