Categorie├źn
Het geheime project

Het leven is zwaar

We zijn het er allemaal over eens. 2020 is maar een vreemd jaar. Ik ben benieuwd hoe dit jaar over een poosje in de geschiedenisboeken zal worden beschreven. Wat waren nu echt de dingen die ertoe deden? Waar hadden we nu ├ęcht last van? Amerikaanse presidentsverkiezingen, een zware aardbeving in Turkije, maar vooral COVID-19.

En met COVID-19 komt waarschijnlijk meteen de associatie ‘niets mogen’. Eigenlijk valt dat wel mee, maar het valt ons zwaar om thuis te moeten blijven, om minder sociale contacten te hebben. Mij hebben ze er niet mee. Wat is er nu fijner dan thuis op de bank te zitten met een goed boek? Ja, thuiswerken is misschien minder prettig, maar alles went.

Hoe ik thuis werk? Het is ondertussen november en het wordt al kouder buiten. Af en toe dan, want afgelopen maandag was het nog 18 graden. Ik heb thuis een heerlijke gashaard. Sorry, Groningen… En dus zit ik in een fijne stoel met mijn benen op een krukje voor mij en mijn laptop op schoot te werken in de warmte van de gashaard. Het leven is zwaar…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *