Categorie├źn
Het geheime project

Schakelen

Ken je dat gevoel dat je het idee hebt dat je telkens achter de feiten aan loopt? Denk je dat je alles onder controle hebt, blijk je eigenlijk drie stappen achterop geraakt te zijn. Er lijkt ogenschijnlijk niets veranderd, maar toch leven we ineens meer binnenshuis en passen we ons aan aan zaken waarover we vooraf nooit hadden gedacht dat het zou kunnen. Puur digitaal werken? Nee joh, dat kan toch niet? En kijk nu eens, vrijwel iedereen kan thuis werken!

Ik ben sinds maart 2020 denk ik elke keer weer aan het bijstellen. Soms denk ik wel eens dat het in deze tijd beter is maar helemaal geen plannen te maken. Maar dat vind ik ook zo treurig. Ik wil wel naar leuke plannen toe kunnen leven, ook als ik ze elke keer weer uit moet stellen of op pauze moet zetten.

Zo kom ik op wat ik jullie vandaag wil vertellen. Weet je nog, Het Geheime Project? HGP? Het is nog steeds geheim. Gelukkig maar, want ik ga de boel omgooien! Het project blijft ook nog wel even geheim en dus zullen jullie nooit weten wat er precies veranderd is wanneer ik eindelijk de boel bekend kan maken. Neem maar van mij aan dat hier druk geschakeld wordt, nieuwe leuke plannen worden gesmeed en het oorspronkelijke plan even de ijskast in is gegaan. Vermoedelijk op -80┬░C of iets dergelijks, zodat het er een hele poos kan staan zonder oud te worden.

Voor jullie, lieve lezers, dus eigenlijk niets spannends, maar voor mij wel! En dus deel ik dat graag. Hopelijk komt gauw de grote openbaring aan de orde. Tot die tijd hoop ik jullie in spanning te houden! Duim voor mij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *