Categorieën
PR

Boekpresentatie

Namens Uitgeverij Nanda mag ik de promotie verzorgen rond de publicatie van de nieuwe roman van schrijfster Nanda Roep: Het hoogste woord.

Het hoogste woord zal verschijnen op 14 juni en die avond zal om 20:00 uur de online boekpresentatie van start gaan, met o.a. een loterij, een korte lezing en een interview door niemand minder van medeschrijfster Chantal van Gastel!

Kom jij ook? Meld je dan aan via een reactie hieronder of bij het evenement op Facebook.

Waar het boek over gaat?

Het is 2011. Het Nederlandse boekenvak begint te trillen op haar grondvesten en literair uitgeefster Liesbeth de Rooij wordt na jaren trouwe dienst ontslagen. Reden? Ze weigert youtubers te publiceren. Terwijl zij thuis haar gelijk zit te halen, krijgt de Nederlandse boekensector te maken met tegenslag na tegenslag.
Intussen zijn er de kinderen die taalachterstanden oplopen. Min of meer uit nood start Liesbeth haar werk als vrijwillige taaljuf. Het lijkt een kloof die niet te overbruggen is…

Op het schoolplein zijn Soraya en Cindy te vinden. Een jonge leerkracht en een oude, sexy, opzijgeschoven muzikante. Misschien kunnen ze iets aan elkaar hebben, maar voorlopig zijn ze dat niet van plan. Nee, ze maken zich meer zorgen over het aanstaande optreden van jonge internetster Nova. En er is nog altijd het onopgeloste mysterie van de bloedplas in het park…

Dat Liesbeth meerdere dreigbrieven ontvangt, weet niemand en dat houdt Liesbeth dan ook angstvallig geheim. Dacht iemand haar met teksten te kunnen intimideren? Met tékst? Dan moet die toch echt van betere huize komen…

Wil jij een lootje voor de loterij bemachtigen? Reserveer hier dan gauw een exemplaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *