Categorieën
PR

Rosemarijn Milo

Maanlicht Maatwerk is een samenwerking aan gegaan met Rosemarijn Milo ter promotie van haar nieuwste roman ‘Voordat alles beter werd’.

‘Voordat alles beter werd’ is een tragikomedie tegen de achtergrond van het Amsterdam van de negentiger jaren, toen de aidsepidemie voorpaginanieuws was. Vier jonge mensen proberen gezamenlijk te ontsnappen aan discriminatie en aids. Zij denken daarvoor een ongebruikelijke oplossing te hebben gevonden. Misschien zijn ze daarin wel geslaagd, maar er is geen ontsnappen aan alle andere problemen die zij op hun pad vinden. Iedere oplossing brengt een nieuw probleem aan het licht en laagje voor laagje worden de conflicten en trauma’s uit het verleden blootgelegd. Zal het kaartenhuis instorten?

Rosemarijn Milo dacht aanvankelijk dat zij celliste zou worden, maar ging na haar conservatorium­opleiding rechten studeren. Zij werd advocaat en rechter. Tegen het einde van haar juridische loopbaan is ze definitief in Frankrijk gaan wonen, waar ze nog een aantal jaren heeft gewerkt als juridisch vertaalster om ten slotte schrijfster te worden. Zij publiceerde eerder ‘Brieven uit La Dominance’ (2012), ‘Een vervlogen droom – verslag van een te kort leven’ (2019), ‘Het hoge woord – vijf vrouwen en een familiegeheim’ (2020), ‘Eén jaar uit het leven van P.M.C.J.S. – jaar van honger en muziek’ (2021) en ‘Hopeloos verliefd op Frankrijk!’ (maart 2022).

“Rosemarijn Milo heeft wederom een zeer origineel verhaal geschreven. Het boek is samengesteld uit brieven, dagboekfragmenten en heel veel letterlijk zo gevoerde gesprekken. Een roman waarin ze er weer in geslaagd is persoonlijke elementen op een intrigerende manier te beschrijven. Hopelijk kunnen we nog veel meer van haar hand verwachten.”

Hannie, lezerscommunity Hebban

Boekdetails:
Auteur: Rosemarijn Milo
Titel: Voordat alles beter werd
Uitgever: Uitgeverij U2pi
ISBN: 9789493240940
Verschijningsdatum: 15-04-2022
Aantal bladzijden: 286
Prijs: €20,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *