Categorieën
Geen categorie

Referentie van Rosemarijn Milo

“Op zoek naar een literair agente voor de promotie van mijn nieuwste boek ‘Voordat alles beter werd’, ben ik enige maanden geleden op het spoor gezet van Elise Prins-Maanlicht Maatwerk. Zij begreep meteen wat ik zocht en stelde me voor een zogeheten blogtour te organiseren, te weten veertien bloggers te benaderen met het verzoek het boek te lezen, er een recensie over te schrijven en te publiceren. Dat leek me een goed idee en dusdoende kwamen er enige tijd later een week lang, telkens twee per dag, recensies op de blogs van de recensenten te staan. De meeste van de bloggers hebben daarna hun bevindingen ook op hebban.nl en goodreads.com gedeeld. Een hele happening! Elise had het perfect georganiseerd, de blogtour liep dan ook op rolletjes.

Daar heeft ze het niet bij gelaten. Tot mijn aangename verrassing heeft ze met mijn boek onder de arm een aantal boekhandelaren in Amsterdam en een in Utrecht bezocht. Daarmee heeft ze enkele van hen weten te interesseren voor het boek. Ook heeft ze het sturen van recensieexemplaren aan diverse gedrukte media voor haar rekening genomen. Dankzij haar inzet is mijn boek in veel grotere kring bekend geworden dan wanneer ik zelf voor de promotie had moeten zorgen.

Elise werkt zeer consciëntieus en is bijzonder reactief in het e-mailcontact. Ik heb dat als heel plezierig ervaren.

Ik kan dan ook niet anders zeggen dan: Alle lof voor Elise Prins!” – Rosemarijn Milo

Bedankt, Rosemarijn, voor je mooie woorden en je vertrouwen! Op naar een volgende samenwerking!

Heb je ‘Voordat alles beter werd’ nog niet gelezen? Je vindt het in mijn webshop!