Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Elise, 35 jaar en ben een groot voorstander van dingen doen op je eigen manier. Eigenwijs, maar op een goede manier. Loop jij ook wel eens aan tegen het feit dat alles gaat volgens (onzichtbare) regeltjes? Ben jij ook wel te porren voor een meer persoonlijke benadering? Dat is waarom ik maatwerk lever.

Elke klus die ik doe, elk project dat ik uitvoer, doe ik op een unieke manier. Ik stel mijn plan van aanpak op aan de hand van de vraag van de klant, in plaats van de klant zich aan te laten passen aan mijn geleverde diensten. Ik lever werk met een persoonlijk tintje.

Waarom heet mijn bedrijf Maanlicht Maatwerk?

Ik kan hier heel gewichtig over doen. Mijn eerste plannen om zelfstandige te worden draaiden rond de wens om vrouwelijke schrijvers te steunen op hun weg naar succes en bekendheid. Een soort feministische drang om de wereld te verbeteren, maar dan in een kleine vorm.
De maan staat vaak symbool voor het vrouwelijke. Je vindt het symbool terug bij diverse culturen. Meestal heeft het van doen met voortplanting, seksualiteit, of juist kuisheid.

Maar eigenlijk heeft de naam van mijn bedrijf daar helemaal niets mee te maken. Wil je het eerlijke antwoord? Ik wist zeker dat ik ‘maatwerk’ in de naam wilde hebben en zocht een woord om het mee te combineren. Een woord dat lekker in de mond zou liggen en tegelijkertijd niet snel vergeten zou worden. Maanlicht Maatwerk… Allitereert dat niet lekker?

Foto: Gert van der Ende